Choco Choci




kenangan ku di sekolah...
Sunday, 11 May 2014 | 03:00 | 0 Comment
salam haha lawak jugak ak rasa dalam hati sebba ak slalu update blog ni setahun sekali ...ok kt sini ak nk cerita sikit kisah hidup ak dalam meningkat dewasa haha ..time ak fom 3 badan ak gemuk taw ak pernah nk mengorat pompuan paling biasa la pon x dapat ..dapat tu dapat tp dapat maki la ahaha...dia kata ak gemuk la dia x sedar lak hitam :P mujur ak nk ..then lepas tu ak berazam untuk kurus haaa..dan ad kawan ak sorang ni iffat dia la punca ak dh jadi kurus pada yang dlu dia ajak aku jog ..boleh kata ary2 kene tinggal haha tp sekarang kalau jog g sekali je :P kot kot dia kene tinggal kih3 ...ok bila ak naik fom 4 ad pompuan kelas rk ngorat ak trkejut gak ak haha ..fom4 bru bercinta biasala kaku sikit dia lawa ...tp bila dh 2 bulan cpl ak bosan dan kami pn berpisah dia pon dh ad life yang bagus  sekarang ..waktu fom 5 ak mang teruk x abis2 bercinta ..sampai ak berjumpa sorang budak ni perh lawa rmai nk.dia col ak dlu mule2 kami pn ary2 msj ,col ish seronok la waktu tu tp dia suka wat hal haha lantak kt dia la malas cita pasal dia panjang2 sebab dia pn dh ad life baru dgn kawan ak ..moga kekal la :) ..lepas tu ak caple pulak dgn budak kelas dia ak panggil Epa je hehe..dia biasa2 tp suka sangat kpop..ak suka watak dia ,cara dia walaupn dia x selawa yg sorang lg tp dia ni sangat intresting ..boleh wat ak gelak dn mcm2 la..tp jodoh pn x panjang ..pon berpisah ...dekat nk spm ak dh x cpl dgn spa tp mujur la ak cpt sedar haha result trier ak teruk gila ....last2 spm ak dpt la jugak result ok walaupn x da A kan :) xpala x da rezeki ....bila ak dh abis spm  mcm2 lagi pengalaman ak alami law nk cerita kt sini lenguh tangan nak taip haha ..tapi apa apa pon ...cinta tu ada baik ada kurangnya ..pada yang tengah belajar baik jgn fikir la pasal cinta nanty susah nk fokus... yang pasti jodoh dari ilahi itu pasti ...